The adaptation project in the Vedruna Barcelona school

17/12/2018

The adaptation project in the Vedruna Barcelona school

We have recently completed an adaptation project for people with disabilities at the Vedruna Barcelona school. It is the third Vedruna school in which we work, after the Vedruna Terrassa and the Vedruna Vic. This project consisted of the creation of a new adapted access on C/ Dos de Maig, the adaptation of the entrance, the corridor and the access ramp to the refectory, the realization of a new adapted bathroom and two new bathrooms on the outside, the creation of a connecting ramp between two buildings and the climate control of a section of the school. The project was designed by Santi Casas (from Casas Arquitectes) and it has been led by José Antonio Hernández as project manager and José Luis Felices as foreman.







Mantenimiento web