AVÍS LEGAL

1. Dades identificatives

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.
DOMINI(S): maheco.es
PROPIETAT DE: Maheco S.A.
DOMICILI SOCIAL: Carrer Santa Anna, 44 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona
DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC: maheco@maheco.es
TELÈFON: 935942044

2. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets sobre la propietat industrial i intel·lectual del lloc web maheco.es, incloent els elements continguts en les mateixes (per tant: textos, programari, imatges, …, etc.) pertanyen a Maheco, S.A. o, si escau, a terceres persones.
L’usuari podrà visualitzar els continguts, imprimir-los o emmagatzemar-los en un suport físic sempre que siguin destinats, única i exclusivament, per a l’ús personal i privat. Està prohibit, per tant, la seva reproducció, distribució, alteració, descompilació i difusió pública d’aquests, total o parcial, sense la deguda autorització expressa del propietari de tots els drets esmentats, Maheco, S.A. Així mateix estan protegits per la llei els noms comercials, emblemes, marques, etc .., de qualsevol mena de continguts de la nostra pàgina web.

3. Protecció de dades de caràcter personal

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’objecte és garantir i protegir, pel que fa al tractament de les dades personals, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment del seu honor i intimitat personal, Maheco, S.A informa els usuaris que:Maheco, S.A ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa la normativa vigent.
Maheco, S.A únicament obté i conserva informació sobre el nombre de visites de les diferents pàgines d’aquest lloc web a través de les galetes de Google Analytics. Aquesta informació és plenament anònima, ja que de cap manera pot associar a un usuari identificat amb noms i cognoms, domicili, etc. Les dades s’usen per a llistats estadístics que serveixen per conèixer els gustos de l’usuari i la seva tipologia de cara a millorar les nostres diferents seccions i per conèixer l’efectivitat de les nostres ofertes. Les dades de caràcter personal que es recullen en el formulari de Contacte (correu electrònic, telèfon, nom i cognoms, empresa, domicili, …) no són objecte de tractament automatitzat algun excepte per la rebuda i resposta de la consulta efectuada, així com efectuar comunicacions esporàdiques.
Maheco, S.A ha adoptat els nivells de seguretat adequats a les dades que es faciliten.
L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L’exercici d’aquests drets pot realitzar el mateix usuari des de qualsevol de les pàgines del lloc web, des de qualsevol dels correus que rebi.
Consulta més informació sobre les cookies que utilitza el domini Maheco, S.A.
Consulta la política de privacitat

4. Altres

A.- Maheco, S.A. podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.
B.- Maheco, S.A. es compromet a través d’aquest mitjà a no realitzar publicitat enganyosa.
A aquests efectes, per tant, no seran considerats com publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que puguin trobar al llarg del contingut de les diferents seccions de la web produïes a conseqüència d’un manteniment i / o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda és aquestes seccions. Maheco, S.A., a conseqüència del que disposa aquest apartat, es compromet a corregir-ho tan aviat com tingui coneixement d’aquests errors.
C.- Maheco, S.A. es compromet a NO REMETRE COMUNICACIONS COMERCIALS SENSE identificats com a tals, conforme al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic.
D.- Maheco, S.A. no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés a la pàgina web maheco.es i / o en l’ús de les informacions contingudes en el mateix.
E.- Maheco, S.A. no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació, de les matèries contingudes en aquest web site i dels programes que incorpora. Els enllaços (Links) i hipertext que possibilitin, a través del lloc web, accedir a l’usuari a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de Maheco, S.A.; aquesta entitat no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d’aquesta informació.
F.- Maheco, S.A. no es fa responsable de l’ús il·legítim que terceres persones puguin fer dels noms de marca, noms de producte, marques comercials que, no sent propietat d’aquesta entitat, apareguin en el Web-Site. Tampoc es responsabilitza de la integritat, veracitat i licitud del contingut dels enllaços a les webs a les quals pugui accedir-se des de maheco.es.
G.- Maheco, S.A. no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, les macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.
H.- En definitiva, l’Usuari és l’únic responsable de l’ús que realitzi dels serveis, continguts, enllaços (links) i hipertext incloses en el lloc web maheco.es.

mantenimiento web Mantenimiento web